define( 'WP_DEBUG', true ); Kjøpsvilkår – Allprod AS

Kjøpsvilkår

Allprod a/s selger varer til registrerte bedrifer. For å bli forhandler hos oss kan du sende inn en søknad her: Bli Kunde

Betaling:
Vi tar forhåndsbetaling fra nye kunder til et godt kundeforhold er etablert. Om faktura ikke betales innen 7 dager vil orderen bli kansellert.
Faktura sendes som pdf via epost eller ev EHF. Som kunde forplikter du til å holde oss oppdatert ang endring i epost og adresse.
For kunder med kredittavtale er betalingsfristen 10 dager, etter 10 dager tillkommer forsinkelsesrente på 8% og purregebyr på kr 79,- . Faktura som ikke betales etter andregangs purring sendes til inkasso.

 

Frakt og levering:
Vi bruker Postord på sendinger. Fraktpriser varierer i forhold til vekt, volum og postnr. Vi velger bestandig billigste fraktalternativ.

 

Fraktfri grenser:
Ved kjøp av hundemat/kattemat: minimum 400kg
Småpakker maks 34kg er fraktfritt ved ordre over kr 5000,- eks moms.

 

Vi sender ut varer fortløpende, leveringstid kan variere utifra hvor i landet du er og ved høytider/ferietid. Normalt blir varene levert i løpet av 3-7 hverdager.

Om du ikke er tilstede for å ta imot forsendingen står du til ansvar for ev ekstra utgifter i følge dette.

 

Reklamasjon/Retur:
Ved transportskade: Er den synlig ved levering, be sjaføren notere dette. Ta bilder og kontakt oss på epost så raskt som mulig. Sjekk alltid varene når du mottar de.
Angrerett: Du har 14 dagers angrerett etter du har mottatt varen, varen må returneres i perfekt stand i original embalasje. Retur må du stå for selv. Obs: vi henter ikke ut sendiger sendt i oppkrav. Spesialbestilte varer kan ikke returneres.